New born shoots in volle gang

 

 

De new born shoots zijn gelukkig weer in volle gang. Uiteraard alles volgens de RIVM richtlijnen want veiligheid boven alles. Deze keer was de schitterende met de prachtige naam Luna in de studio.

baby kijkt blij

Luna was eigenlijk net tegen de grens van newborn aan. Iets voorbij de 21 dagen en dat was ook goed te merken. Lekker wakker en al heel alert voor alles wat er rondom haar gebeurde. Het eerste uur was er nog geen foto gemaakt. Wennen, voeden, krampjes alles kwam voorbij. Denk dan maar niet dat de vermoeidheid toe slaat, nee hoor volop energie. Misschien een schonen luier, ook dat was het niet. Langzaam maar zeker kwam de rust en werd deze lieve schat een blij ei die alles al een beetje begon te volgen.

moeder en dochter

Ik kon meerdere settings fotograferen. Tijdens de Coronastop heb ik de tijd kunnen besteden aan allemaal nieuwe materialen. Heel veel prachtige kleerjes allemaal van mooie pure materialen. Als laatste natuurlijk een prachtige foto van moeder en kind. Als de rust er dan eindelijk is zou je nog wel uren door kunnen gaan, maar na ruim drie uur is het ook voor een ieder wel welletjes.

Gelukkig heeft Luna nog een klein broertje en binnenkort ga ik nog een super leuke serie familie fotografie buiten doen. Dus wordt vervolgd!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *